Què és?

El Banc del Temps per Russafa té com a finalitat el promoure intercanvis de temps entre usuari@s (soci@s), que estiguen al sistema. Ofereix l’oportunitat que la gent es conega i confie en els altres per resoldre necessitats de la vida diària. D’aquesta forma s’intenta millorar la qualitat de vida de les persones i dinamitzar la vida local.

Es tracta d’un sistema de gestió d’intercanvis de temps i habilitats. Per utilitzar els serveis del banc del temps és necessari associar-se. Al moment de la inscripció es lliura al soci@ un talonari de temps per comptabilitzar els intercanvis i poder portar un seguiment posterior.

Els intercanvis es valoren per igual ja siguen realitzats per professionals o per persones amb determinades habilitats, però sense qualificació o experiència professional.

Els serveis que es poden oferir depenen de les persones que s’apunten al Banc, i són molt extensos. Alguns exemples són: portar nens a l’escola, acompanyament de persones (esdeveniments, metge, paperassa, etc), ensenyar a cuinar, ensenyar a cosir o arreglar la bici, idiomes, manualitats, cura d’animals domèstics, mecànica, massatges, maquillatge, música , etc.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

El Banc del Temps per Russafa tiene como fin el promover intercambios de tiempo entre usuari@s (soci@s), que estén dad@s de alta en el sistema. Ofrece la oportunidad de que la gente se conozca y confíe en los demás para resolver necesidades de la vida diaria, de esta forma se intenta mejorar la calidad de vida de las personas y dinamizar la vida local.

Se trata de un sistema de gestión de intercambios de tiempo y habilidades. Para utilizar los servicios del banco del tiempo es necesario ser socio del mismo. A partir de la inscripción se entrega al soci@ un talonario de tiempo para contabilizar los intercambios y poder llevar un seguimiento posterior.

Los intercambios se valoran por igual ya sean realizados por profesionales o por personas con determinadas habilidades, pero sin calificación o experiencia profesional.

Los servicios que se pueden ofrecer dependen de las personas que se apunten al Banco y son muy extensos. Algunos ejemplos son: llevar niños al cole, acompañamiento de personas (eventos, médico, papeleos, etc), enseñar a cocinar, enseñar a coser o arreglar la bici, idiomas, manualidades, cuidado de animales domésticos, mecánica, masajes, maquillaje, música, etc.

Deja un comentario